Dia a dia de les últimes jornades a Dublín

Amb ganes d’anar a córrer. Tot el dia treballant. Estic cansat d’estar assegut en una cadira i davant de la pantalla de l’ordinador. Em ve de gust calçar-me les sabatilles d’esport, les malles i la samarreta tèrmica. Posar-me els auriculars i l’ipod amb qualsevol cançó que em marqui un ritme interessant per fer exercici. Tinc ganes de suar durant poc més de 4 milles.

Avui pinten bastos, per fred? No, per fred no. Una sortida ràpida i el cos enseguida s’accelera per treure l’energia acumulada de tot el dia. Per pluja? No, per pluja tampoc. Es pot sortir a córrer amb una jaqueta impermeable. A les cames es noten les gotes d’aigua com si d’agulles es tractessin, però tampoc és per tant. Per vent? Definitivament sí. Per vent. Les altres males condicions climatològiques no són tan dolentes com aquesta. El que vull és sortir a córrer i no a fer una street gymkhana.

Avui no podrà ser. Em resigno, però és massa aviat per quedar-me a casa. No són més enllà de les 5 de la tarda (hora local). M’endinso al meu anorac del Decathlon, em poso el meu barret rus, agafo la meva bossa i surto al carrer. Destinació: Compres per la casa 😛

Us agrada anar a córrer per la ciutat? Us agrada saber quin recorregut heu fet? Voleu anar guardant les dades de cada cursa que feu, ja sigui training o event? Hi ha moltes aplicacions i pàgines web que de ben segur que coneixeu però voldria compartir la següent pàgina web amb vosaltres: http://www.joggingbuddy.com/ Aquesta gent ha muntat aquesta pàgina web sense ànim de lucre per a tot tipus de corredors. Hi van pujant notícies i diferents articles. Pels que sigueu més avançats, podeu fer un seguiment de les mitjes maratons i maratons que hi ha a les principals ciutats del món. I, molt més interessant, tenen un objectiu, una fita: 1 milion miles. De tot el que aneu corrent i ho pujeu es fa un sumatori i entre tots els usuaris s’ha d’arribar al milió de milles. Estan molt lluny d’aconseguir-ho, encara, però tot això és per una bona causa.

De segur que us agrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s